Zobrazeno 1 - 10
of 167
pro vyhledávání: '"Bellés M"'
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 January 2018 239:1-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Zaguán. Repositorio Digital de la Universidad de Zaragoza
instname
instname
Vitamin E is a fat-soluble antioxidant, therefore, it can be stored in any fat depot in the body, where it exerts a potent chain-breaking antioxidant effect. Moreover, the antioxidant activity of vitamin E-like compounds is also present in meat post
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::cfca2ef645fed34c2e1cb89ed9fdf2e3
http://zaguan.unizar.es/record/84322
http://zaguan.unizar.es/record/84322
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2021 350 Supplement:S223-S223
Autor:
Puértolas, R., García, S., Bellés, M. D., Roig, R., Catalán, I., Hermosilla, I., Gomila, B., Darocas, L., Marín, D., Martínez, A., Ferrando, R.
Publikováno v:
European Journal of Hospital Pharmacy; 2024 Supplement, Vol. 31, pA105-A105, 1/2p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.