Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"Belisário, Celso"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Ana Carolina, Lopes, Guilherme, Filho, Antonio Carlos, Postaue, Najla, Belisário, Celso, Paim, Leonardo Lataro, Cardozo-Filho, Lúcio, da Silva, Camila, Ferreira-Pinto, Leandro, Favareto, Rogério
Publikováno v:
Processes; Aug2024, Vol. 12 Issue 8, p1729, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Belisário, Celso Martins1 celso.belisario@ifgoiano.edu.br, Soares, Antônio Gomes2, Coneglian, Regina Celi Cavestré3, Plácido, Geovana Rocha1, derico de Souza Castro, Carlos Fre4, Rodrigues, Lamonier Antônio Nery1
Publikováno v:
Ciência Rural. 2020, Vol. 50 Issue 4, p1-8. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maia, Geisa Priscilla Araújo Gomes, Belisário, Celso Martins, Carvalho, Vicente Douglas Figueredo, Cavalcante, Maisa Dias
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 9; e18996464
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e18996464
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e18996464
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 9; e18996464
Research, Society and Development; v. 9 n. 9; e18996464
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Rapadura is made from sugarcane juice highly concentrated and solidified in blocks, varying in shape and weight. It is a nutritious product and source of carbohydrates such as sucrose, fructose and glucose, in addition to minerals and vitamins. Baru
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::4e5ce58167f815218cb91cc458f83369
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6464
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/6464
Autor:
Belisário, Celso Martins, Silva, Weslley Almeida, Favareto, Rogério, Lima, Ian Ferreira, Santos, Paulo César dos, Maia, Geisa Priscilla Araújo Gomes, Oliveira, Stheffany Sousa
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 9 No. 8; e65985084
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e65985084
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e65985084
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 9 Núm. 8; e65985084
Research, Society and Development; v. 9 n. 8; e65985084
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
The jerivá fruit (Syagrusromanzoffiana Cham.) has a good nutritional profile, considered rich in carbohydrates, vitamins, fibers and minerals. In addition, almonds are potential sources of lipids for the production of biofuel. Considering these pote
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::c483f4989bbafd132b9fb29f82f2db30
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5084
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/5084
Autor:
Costa, Danusa Silva da, Takeuchi, Katiuchia Pereira, Silva, Richard Marins da, Oliveira Filho, Josemar Gonçalves de, Bertolo, Mirella Romanelli Vicente, Belisário, Celso Martins, Egea, Mariana Buranelo, Plácido, Geovana Rocha
Publikováno v:
Polysaccharides (2673-4176); Mar2022, Vol. 3 Issue 1, p121-135, 15p