Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Belfiore, Carolina"'
Autor:
Wang, Zhixin, Zhang, Zijia, Xia, Ling, Farías, María Eugenia, Sánchez, Rosa María Torres, Belfiore, Carolina, Montes, Maria Luciana, Tian, Xiang, Chen, Jinhui, Song, Shaoxian
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering August 2022 10(4)
Autor:
Santos, Ana P., Muratore, Luciana Nieva, Solé-Gil, Anna, Farías, María E., Ferrando, Alejandro, Blázquez, Miguel A., Belfiore, Carolina
Publikováno v:
In Biotechnology Reports December 2021 32
Autor:
Vera-Pingitore, Esteban, Jimenez, Maria Eugenia, Dallagnol, Andrea, Belfiore, Carolina, Fontana, Cecilia, Fontana, Paola, von Wright, Atte, Vignolo, Graciela, Plumed-Ferrer, Carme
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2016 71:288-294
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Santos, Ana P., Belfiore, Carolina, Úrbez, Cristina, Ferrando, Alejandro, Blázquez, Miguel A., Farías, María E.
Publikováno v:
Journal of Plant Growth Regulation; Feb2023, Vol. 42 Issue 2, p946-959, 14p
Publikováno v:
Journal of Industrial Microbiology & Biotechnology. Feb2008, Vol. 35 Issue 2, p141-144. 4p. 4 Charts, 2 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Lactobacillus: classification, uses and health implications
Lactic acid bacteria (LAB) are the main characters during fermentation of musclebased foods, guaranteeing safety and sensorial quality of the products. The diversity of LAB resulting from the prevailing environmental conditions in processed meat and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3498::9093a06795aaea1f8f2475b86ea841db
https://novapublishers.com/shop/lactobacillus-classification-uses-and-health-implications/
https://novapublishers.com/shop/lactobacillus-classification-uses-and-health-implications/
Publikováno v:
In Food Control August 2011 22(8):1461-1465
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.