Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Belessi, Charalambia‐Eirini"'
1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
3
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Vyhledávací nástroje:
Upřesnit hledání
- 6 biofilms
- 6 listeria monocytogenes
- 4 attached
- 4 planktonic
- 4 wine
- 3 microbial diversity
- 3 ph
- 3 yeasts
- 2 acid adaptation
- 2 bacterial growth
- 2 climbing plants
- 2 detached
- 2 enzymes
- 2 escherichia-coli
- 2 grapes
- 2 growth/no growth interface
- 2 nacl
- 2 sanitizers
- 2 strains
- 2 wine vintages
- 2 wines
- 2 yeast
- 1 acetic-acid
- 1 acid concentration
- 1 acid tolerance
- 1 beef jerky
- 1 berries
- 1 cell suspensions
- 1 cerevisiae
- 1 disinfectants
- 1 disinfection
- 1 disinfection & disinfectants
- 1 ecology
- 1 food industry
- 1 food industry sanitation
- 1 food microbiology
- 1 food safety
- 1 growth
- 1 healthy
- 1 hydrogen-ion concentration
- 1 identification
- 1 inoculum size
- 1 issatchenkia-orientalis
- 1 lactic-acid
- 1 limits
- 1 logistic regression analysis
- 1 mathematical models
- 1 microbial biogeography
- 1 non-saccharomyces yeasts
- 1 resistance