Zobrazeno 1 - 10
of 150
pro vyhledávání: '"Belc Nastasia"'
Autor:
Belc Nastasia, Mustatea Gabriel, Apostol Livia, Iorga Sorin, Vlăduţ Valentin-Nicolae, Mosoiu Claudia
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 112, p 03031 (2019)
Taking into consideration the circular economy context, from cereal production and processing result by-products and residues which can be transformed into the new raw materials. Straw, husks, brans, flours, bread waste, confectionary waste, so on, c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/84e5191d904c41319843993b5faba5b8
Autor:
Mustăţea Gabriel, Belc Nastasia, Ungureanu Elena Loredana, Lăcătuşu Radu, Petre Jana, Pruteanu Augustina
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 112, p 03030 (2019)
Dietary exposure to several heavy metals such as Cd, Cr, Pb, As represents a risk to human health through the consumption of vegetables. Due to the possible risks for the human body, contamination of soils as well as drinking and irrigation water has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4cdd4ab1fb1a458dbc2ae175a05e6110
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stelzl, Tamara, Belc, Nastasia, Cito, Nunzia, Lattanzio, Veronica M.T., Meerpoel, Celine, De Saeger, Sarah, Alakomi, Hanna-Leena, Tomaniova, Monika, Hajslova, Jana, Scheibenzuber, Sophie, Rychlik, Michael
Publikováno v:
In Heliyon December 2023 9(12)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Flynn, Katherine, Villarreal, Begoña Pérez, Barranco, Alejandro, Belc, Nastasia, Björnsdóttir, Bryndis, Fusco, Vincenzina, Rainieri, Sandra, Smaradóttir, Sigrun Elsa, Smeu, Irina, Teixeira, Paula, Jörundsdóttir, Hrönn Ólína
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2019 84:1-3
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology February 2019 84:25-28
Autor:
MĂRCULESCU, Ovidiu1,2 marculescu.ovidiu90@gmail.com, BELC, Nastasia2, MARINESCU, Roxana-Maria3, ȘERBANCEA, Cristian2, SEMENESCU, Augustin1,4
Publikováno v:
Scientific Papers. Series D. Animal Science. 2022, Vol. 65 Issue 1, p511-516. 6p.
Publikováno v:
Journal of Hygienic Engineering & Design; 2024, Vol. 46 Issue 1, p179-191, 13p