Zobrazeno 1 - 10
of 199
pro vyhledávání: '"Belén Martin"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Enfermería Clínica. 33:82-92
Publikováno v:
Enfermería Clínica (English Edition). 33:82-92
To compare the evidence-based practice (EBP) self- perceived competences of clinical teacher nurses (CTN) versus clinical nurses (CN) to detect areas for improvement in practical training.A cross-sectional study by means of a self-assessment question
Autor:
Rico, Daniel, Diana, Ana Belén Martín, Milton-Laskibar, Iñaki, Fernández-Quintela, Alfredo, Silván, Jose Manuel, Rai, Dilip K., Choudhary, Alka, Peñas, Elena, de Luis, Daniel Antonio, Martínez-Villaluenga, Cristina
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods July 2018 46:185-194
Publikováno v:
In Ocean Engineering 1 January 2016 111:471-482
Autor:
Vázquez, Ana Belén Martín
Publikováno v:
Ábaco, 2016 Jan 01(87/88), 145-145.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26562137
Publikováno v:
Nursing Reports, Vol 14, Iss 3, Pp 2513-2522 (2024)
The implementation and sustainability of evidence-based practice (EBP) is a complex process. Best practice guidelines (BPGs) can facilitate the translation of knowledge from theory into practice, but they require working groups to adapt recommendatio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2e94798bc2c146b2919a52b7329de04e
Autor:
Daniel Schorn-García, Barbara Giussani, María Jesús García-Casas, Daniel Rico, Ana Belén Martin-Diana, Laura Aceña, Olga Busto, Ricard Boqué, Montserrat Mestres
Publikováno v:
Foods
Volume 12
Issue 5
Pages: 962
Volume 12
Issue 5
Pages: 962
The variability in grape ripening is associated with the fact that each grape berry undergoes its own biochemical processes. Traditional viticulture manages this by averaging the physicochemical values of hundreds of grapes to make decisions. However