Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Beksari A."'
Autor:
Kumlu, Metin, Beksari, Asuman, Eroldoğan, O. Tufan, Yılmaz, H. Asuman, Sarıipek, Merve, Kınay, Enes, Turchini, Giovanni M.
Publikováno v:
In Aquaculture 1 November 2018 496:10-18
Autor:
Hatice Asuman Yilmaz, Giovanni M. Turchini, Merve Sariipek, Enes Kinay, Asuman Beksari, Metin Kumlu, Orhan Tufan Eroldoğan
Publikováno v:
Turkish Journal of Fisheries and Aquatic Sciences. 21:333-346
This study assessed the potential of omega-3 long chain polyunsaturated fatty acids (n-3 LC-PUFA) enrichment in red earthworm (Eisenia fetida, REW), via the addition of fish oil (FO, anchovy oil) to the culture-compost. FO addition to compost was tes
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Metin Kumlu, O. Tufan Eroldoğan, Merve Sariipek, Giovanni M. Turchini, H. Asuman Yılmaz, Enes Kinay, Asuman Beksari
Publikováno v:
Aquaculture. 496:10-18
This study aimed at assessing the potential of omega-3 fatty acids enrichment in the red earthworm Eisenia fetida. Specifically, the investigation focused on the effects of a commercial enrichment emulsion (ES) supplied at graded doses (0, 10, 25 and
Response of proximate and fatty acid (FA) composition of the green tiger shrimp Penaeus semisulcatus in relation to changing water temperatures during over wintering (for 8-weeks at 11-16°C) and then refeeding periods (at 28°C for a further 2-weeks
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9491::63540fd3bc573a0c77d99387cc5ca8b6
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19572
https://hdl.handle.net/20.500.12605/19572
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.