Zobrazeno 1 - 4
of 4
pro vyhledávání: '"Behrad Nasab M"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emamat H; Student Research Committee, Department of Clinical Nutrition and Dietetics, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Tangestani H; Department of Nutrition, Faculty of Health and Nutrition, Bushehr University of Medical Sciences, Bushehr, Iran., Behrad Nasab M; Nutritionist, Emam Reza Hospital, AJA University of Medical Sciences, Tehran, Iran., Ghalandari H; Department of Clinical Nutrition, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Shiraz University of Medical Sciences., Hekmatdoost A; Department of Clinical Nutrition and Dietetics, Faculty of Nutrition Sciences and Food Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran.
Publikováno v:
EXCLI journal [EXCLI J] 2021 Jun 14; Vol. 20, pp. 1096-1105. Date of Electronic Publication: 2021 Jun 14 (Print Publication: 2021).