Zobrazeno 1 - 10
of 759
pro vyhledávání: '"Behenic acid"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Karla Inostroza, Giovanni Larama, Mario Díaz-Matus de la Parra, Silvana Bravo, Romina Rodríguez, Ana Guerrero, David Cancino-Baier
Publikováno v:
Animals, Vol 14, Iss 19, p 2822 (2024)
The aim of this study was to identify Longissimus lumborum (LL) muscle from lambs with high IMF content (≥3%) using wool FA. The FA composition was characterized in two sections of wool from Suffolk Down lambs, and its relationship with IMF content
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db84f733f686437887f096b8cb3828e5
Autor:
EFSA Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA), Dominique Turck, Torsten Bohn, Jacqueline Castenmiller, Karen Ildico Hirsch‐Ernst, Helle Katrine Knutsen, Alexander Maciuk, Inge Mangelsdorf, Harry J McArdle, Androniki Naska, Kristina Pentieva, Alfonso Siani, Frank Thies, Sophia Tsabouri, Marco Vinceti, Rosangela Marchelli, Hendrik Van Loveren, Silvia Valtueña Martínez, Stefaan deHenauw
Publikováno v:
EFSA Journal, Vol 21, Iss 9, Pp n/a-n/a (2023)
Abstract Following a request from the European Commission, the Panel on Nutrition, Novel Foods and Food Allergens (NDA) was asked to review a scientific assessment related to a notification from DuPont Nutrition Biosciences Aps on behenic acid from m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1839c370a7d54af18c795a71393a62f4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-8 (2022)
Abstract Background Very long chain fatty acids (VLCFA) and their derivatives are industrially attractive compounds. The most important are behenic acid (C22:0) and erucic acid (C22:1Δ13), which are used as lubricants, and moisturizers. C22:0 and C2
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c36d3efa70047828897f03a18723d45
Autor:
Reginaldo Marques da Silva, Débora Kono Taketa Moreira, Melina Luzzi Zarricueta, Cíntia Rabelo e Paiva Caria, Juliana Alves Macedo, Gabriela Alves Macedo, Alessandra Gambero
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 58, Iss , Pp 350-354 (2019)
A high-fat meal can induce a postprandial inflammatory response, characterized mainly by increased serum levels of interleukin (IL)-6 and endotoxemia. We developed a structured lipid rich in behenic acid via enzymatic interesterification of a blend o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8f1651bc4fb6414fa8a2de90bd85842e
Autor:
Vida Meshgi, Hossein Ali Asadi-Gharneh
Publikováno v:
Journal of Nuts, Vol 10, Iss 1, Pp 71-78 (2019)
The pine nuts, as the most expensive ones, are a source of healthy oil. Accordingly, the hypothesis was genetic differences of pine species (Pinus spp.) affect their nut oil content and fatty acid phytovariability. A completely randomized design expe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8197b9522c5245998c9d6a97cccb78cf
Autor:
Yudan Xie, Qiuju Peng, Yuyu Ji, Ailin Xie, Long Yang, Shuzhen Mu, Zhu Li, Tengxia He, Yang Xiao, Jinyi Zhao, Qinyu Zhang
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Bacterial metabolites exhibit a variety of biologically active compounds including antibacterial and antifungal activities. It is well known that Bacillus is considered to be a promising source of bioactive secondary metabolites. Most plant pathogens
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5df67af154e7499d998c2ce475060400