Zobrazeno 1 - 10
of 97
pro vyhledávání: '"Beernaert, H."'
Publikováno v:
In Analytica Chimica Acta 2003 483(1):413-418
Autor:
Hoogenboom, L., Goeyens, Leo, Carbonelle, S., Van Loco, J., Beernaert, H., Baeyens, Willy, Traag, W., Bovee, T., Jacobs, G., Schoeters, G.
X
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::f15036dc603048aede33f80ed96ce939
https://biblio.vub.ac.be/vubir/the-calux-bioassay-current-status-on-its-application-for-screening-of-food-and-feed(aed9a325-ec61-46e9-b244-dde274d31521).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/the-calux-bioassay-current-status-on-its-application-for-screening-of-food-and-feed(aed9a325-ec61-46e9-b244-dde274d31521).html
Autor:
Hoogenboom, L., Traag, W., Bovee, T., Carbonelle, S., Van Loco, J., Beernaert, H., Jacobs, G., Schoeters, G., Goeyens, Leo, Baeyens, Willy
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3848::fe8c838fba21b306dd980943cd18b16c
https://biblio.vub.ac.be/vubir/current-status-on-the-application-of-the-calux-bioassay-for-screening-of-food-and-feed(2804fe02-ae1a-4889-ba8d-7a1becd3b53a).html
https://biblio.vub.ac.be/vubir/current-status-on-the-application-of-the-calux-bioassay-for-screening-of-food-and-feed(2804fe02-ae1a-4889-ba8d-7a1becd3b53a).html
Autor:
van Leeuwen, S.P.J., Goeyens, L., van Loco, J., Carbonelle, S., van Overmeire, I., Beernaert, H., van Cleuvenbergen, R., Schoeters, G., Bjoerklund, E., Sporring, S., Abalos, M., Abad, E., Rivera, J., Santos, J., Traag, W.A., Hoogenboom, R., Haglund, P., Wiberg, K., von Holst, C., Maquet, A., Pasini, A.L., Fraise, D., Becher, G., Korytar, P., Leonards, P.E.G., de Boer, J.
The European research project DIFFERENCE (“Dioxins in Food and Feed – Reference methods and New Certified Reference Materials”) was focussed on the development of an alternative methods for analysis of polychlorinated dibenzodioxins (PCDDs), di
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::43e22fcf4ddeda81dc5ac38feb834008
https://research.wur.nl/en/publications/dioxins-in-food-and-feed-reference-methods-and-new-certified-refe
https://research.wur.nl/en/publications/dioxins-in-food-and-feed-reference-methods-and-new-certified-refe
Publikováno v:
DIOXIN 2004 (Organohalogen compounds)
DIOXIN 2004 (Organohalogen compounds). Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation
DIOXIN 2004 (Organohalogen compounds). Federal Ministry for the Environment, Nature Conservation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2ad064d8231f6beefe2d182d93748e31
https://research.wur.nl/en/publications/the-international-validation-of-chemical-and-biological-screening
https://research.wur.nl/en/publications/the-international-validation-of-chemical-and-biological-screening
The correlation coefficient is commonly used to evaluate the degree of linear association between two variables. However, it can be shown that a correlation coefficient very close to one might also be obtained for a clearly curved relationship. Other
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1131::5ce16658b1811adfdc6ed5cfdd73b5c0
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/224185
https://lirias.kuleuven.be/handle/123456789/224185
Publikováno v:
Zeitschrift f�r Lebensmittel-Untersuchung und -Forschung. 192:430-432
A method has been developed for the analysis of cimaterol and clenbuterol residues in liver, with detection limits of 0.25 micrograms/kg and 0.5 micrograms/kg, respectively. The recovery varied from 55% to 60%. After extraction, a clean-up procedure
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.