Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Beeren, Cindy"'
Publikováno v:
In Food Quality and Preference July 2015 43:135-140
Autor:
Thomas, Jonathan, Beeren, Cindy J.M.
Publikováno v:
In Reference Module in Food Science 2016
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beeren, Cindy1
Publikováno v:
Prepared Foods. Jan2011, Vol. 180 Issue 1, p31-34. 3p.
Publikováno v:
Confectionary Production. Apr2013, Vol. 79 Issue 2, p19-20. 2p.
The new food product development is usually connected with sensory, functional, technological and competitive challenges. The higher level of innovation the higher risks of consumer’s rejection in early stage of commercialization is evidenced. To m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::c40703e4e1f7ed140649bc630e8cdd81
https://www.bib.irb.hr/1032248
https://www.bib.irb.hr/1032248