Zobrazeno 1 - 10
of 24 804
pro vyhledávání: '"Beef extract"'
Autor:
Sawano, Shoko1,2, Baba, Kento2, Sonoda, Yuka2, Wakamatsu, Jun-ichiro2, Tomonaga, Shozo2,3, Furuse, Mitsuhiro2, Sato, Yusuke4, Tatsumi, Ryuichi2, Ikeuchi, Yoshihide2, Mizunoya, Wataru2,5 mizunoya.wataru.k91@kyoto-u.jp
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Dec2020, Vol. 59 Issue 8, p3735-3743. 9p. 1 Color Photograph, 3 Graphs.
Autor:
Hsu, Tsung-Hsien, Hung, Shao-Wen, Wu, Chun-Yun, Chiu, Chien-Chao, Hong, Hsin-Tai, Lee, Guo-Chi, Chen, Chia-Chi, Lin, Jyh-Shiun, Wu, Chean-Ping
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods December 2020 75
Autor:
Tsung-Hsien Hsu, Shao-Wen Hung, Chun-Yun Wu, Chien-Chao Chiu, Hsin-Tai Hong, Guo-Chi Lee, Chia-Chi Chen, Jyh-Shiun Lin, Chean-Ping Wu
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 75, Iss , Pp 104232- (2020)
Physiological fatigue and toxic effects are commonly associated with chemotherapy. Beef extract (BE) is a nutritional supplement obtained by cooking beef. The present study examined the effects of several BE concentrations on 5-fluorouracil (5-FU)-in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bbc80479c415438f80178150a555d410
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Lactic Acid and Peroxyacetic Acid Inhibit Biofilm of Escherichia coli O157:H7 Formed in Beef Extract
Publikováno v:
Foodborne Pathogens and Disease. 18:744-751
The objective of this study was to evaluate the inhibitory effect of lactic acid (LA) and peroxyacetic acid (PAA) on the biofilm formation of Escherichia coli O157:H7 in beef extract (BE). BE mediu...
Autor:
Commoner, Barry, Vithayathil, Antony J., Dolara, Piero, Nair, Subhadra, Madyastha, Prema, Cuca, Gregory C.
Publikováno v:
Science, 1978 Sep 01. 201(4359), 913-916.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1746912
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tsung-Hsien Hsu, Chien-Chao Chiu, Yu-Chih Wang, Ter-Hsin Chen, Yi-Hsun Chen, Yen-Peng Lee, Shao-Wen Hung, Chean-Ping Wu, Hsiao-Li Chuang
Publikováno v:
Nutrients, Vol 10, Iss 11, p 1740 (2018)
Beef extract (BE) is a nutritional supplement obtained by cooking beef meat. Compared with traditional chicken essence or clam extract, BE is cheaper to produce and may be used for wound healing, as a chemotherapy supplement, or to prevent fatigue. I
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d3f75d04f2f41e8b63923f2e4e444a3
Autor:
Gregory, Louise H.
Publikováno v:
Biological Bulletin, 1925 Mar 01. 48(3), 200-208.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/1536661
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.