Zobrazeno 1 - 10
of 13 261
pro vyhledávání: '"Beef consumption"'
Publikováno v:
Agricultural Management / Lucrari Stiintifice Seria I, Management Agricol. 2024, Vol. 26 Issue 1, p47-52. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Analyzing post modern consumer behavior and beef consumption patterns: Insights from Sicilian market
Autor:
Federico Modica, Caterina Sciortino, Adriana Bonanno, Nazareno Antonino Virga, Natalia Sciortino, Gianluca Sottile, Filippo Sgroi
Publikováno v:
Future Foods, Vol 8, Iss , Pp 100263- (2023)
In current events, consumers are subject to various stimuli (advertising campaigns, popular magazines, social) that affect their marginal consumption propensity. However, as Economic Theory teaches us, the marginal propensity to consume does not nece
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e68e527af7754448a6b60ffdaa09da52
Publikováno v:
In Ecological Economics May 2024 219
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Brusa, Victoria1 (AUTHOR) toibrusa@hotmail.com, Dolev, Sergio2 (AUTHOR), Signorini, Marcelo3 (AUTHOR), Leotta, Gerardo4 (AUTHOR)
Publikováno v:
PLoS ONE. 8/17/2023, Vol. 18 Issue 8, p1-22. 22p.
Publikováno v:
Russian Journal of Agricultural and Socio-Economic Sciences, Vol 124, Iss 4, Pp 75-83 (2022)
This study aims to analyze the response to changes in beef consumption due to changes in commodity prices (beef, broiler meat, broiler eggs and fish), per capita income, population and beef availability in South Kalimantan in 1996-2019, and to analyz
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/623fffc6d875448e8563d7487311386d
Autor:
Garcia, Manuel1 manuel.garcia@ttu.edu, Boonsaeng, Tullaya2, Carpio, Carlos3, Casillas-Peñuelas, Rafael4, Sanchez-Plata, Marcos5
Publikováno v:
Journal of Food Distribution Research. Jul2023, Vol. 54 Issue 2, p105-120. 16p.