Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"Bee Propolis"'
Publikováno v:
المجلة العراقية للصيدلة, Vol 20, Iss 2, Pp 72-78 (2023)
Introduction: Doxorubicin (Dox.) is a very effective antineoplastic agent for treating various tumours. It produces an anti-cancer mechanism through the intercalation of DNA and reducing topoisomerase II enzyme activity in fast-proliferating cancers.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5142efa06764e54bb789df607793e4e
Autor:
Kyung-A Sun, Joonho Moon
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 3002 (2024)
This work examines consumers’ perceptions of products containing bee propolis using the theory of planned behavior as a theoretical foundation. As antecedents of attitude, this work employs price fairness, healthiness, eco-friendliness, and ease of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/612a1d731e454bd79d9e64ce1af7b434
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Tropical Pharmacy and Chemistry, Vol 7, Iss 1 (2023)
The aim of this research is to study the synergistic effect on the nitric oxide scavenging activity of mangosteen pericarp and the stingless bee (Tetragonula laviceps) propolis extracts and their phytochemical constituents. The propolis and mangostee
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d8f77e6d3b74fb6aededa6c61bc75ad
Autor:
Rajendra Gyawali, Aparna Paudel, Babita Lamsal, Pranisha Bhatta, Albina Maharjan, Nina Khaitu, Rajan Shrestha
Publikováno v:
Nepal Journal of Biotechnology, Vol 10, Iss 2 (2022)
Propolis is a waxy material obtained from honey bee hives. The physical and chemical property of this product is variable based on the source of hive, plant biodiversity where honeybee feed, season of collection, geographical origin etc. Propolis has
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c271c08f7d847629279f9e1dd121c77
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2290 (2023)
The aim of the present study was to determine the content of phenolics, flavonoids and tannins, as well as the biological functions of propolis extracts from the stingless bee (Heterotrigona itama). The raw propolis was extracted via maceration with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d89cbe1e04e841fbbff2e70db0971ede
Publikováno v:
Journal of Apicultural Science, Vol 65, Iss 1, Pp 5-24 (2021)
Propolis is produced by honey bees from a series of resinous, gummy and balsamic substances collected from the leaf buds of different tree species and mixed with their secretions. It is used as a sealant and antiseptic in the hive. Because of its ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/92dfa31203c34a8087a213b77ece61fd
Autor:
Sartika Dewi Rachmani, Erma Safitri, Roesno Darsono, Eka Pramyrtha Hestianah, Hani Plumeriastuti, Kuncoro Puguh Santoso
Publikováno v:
Journal of Basic Medical Veterinary, Vol 8, Iss 1, Pp 21-28 (2020)
Lead acetate in the hepatobiliary system may cause peroxidation catalysis of unsaturated fatty acids, reduce nitrogenoxide and increase hydroxyl radical. Lead acetate produces oxidative stress characterized by free radical formation and inhibits lipi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9b39247a295a42b1952e9c4520eb52e8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.