Zobrazeno 1 - 10
of 63
pro vyhledávání: '"Becila, Samira"'
Publikováno v:
In Cahiers de Nutrition et de Dietetique March 2017 52(1):41-44
Autor:
Smili, Hanane, Boudida, Yasmine, Becila, Samira, Babelhadj, Baaissa, Idder, Messaouda, Chehma, Abdelmajid, Adamou, Abdelkader, Boudjellal, Abdelghani, Sentandreu, Miguel Angel, Ouali, Ahmed
Publikováno v:
Food Science & Technology International; Sep2023, Vol. 29 Issue 6, p555-563, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Babelhadj Baaissa, Smili Hanane, Becila Samira, Ould el hadj Khellil Aminata, Bayoussef Zahia, Benaissa Atika
Publikováno v:
International Journal of Environment, Agriculture and Biotechnology. 2:553-557
Changes in electrophoretic profiles of myofibrillar protein (MFP) in the Longissimus thoracis (LD) of young camels (2 to 4 years), preserved by refrigeration has been treated or not by lactic acid solution 4% or citric acid 1%, were followed during t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouali Ahmed, Leveziel Hubert, Maftah Abderrahman, Becila Samira, Blanchet Xavier, Germot Agnes, Delourme Didier, Pelissier Patrick, Bremaud Laure
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 9, Iss 1, p 151 (2008)
Abstract Background The superfamily of serine proteinase inhibitors (serpins) is involved in numerous fundamental biological processes as inflammation, blood coagulation and apoptosis. Our interest is focused on the SERPINA3 sub-family. The major hum
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b54b6d0d68d469c9b0787218194551c
Autor:
Boudida, Yasmine, Becila, Samira, Gagaoua, Mohammed, Boudjellal, Abdelghani, Sentandreu, Miguel, Ouali, Ahmed
Publikováno v:
61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST)
61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2015, Clermont-Ferrand, France
61th. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). 2015; 61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Clermont-Ferrand, FRA, 2015-08-23-2015-08-28, 162-162
61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Aug 2015, Clermont-Ferrand, France
61th. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST). 2015; 61. International Congress of Meat Science and Technology (ICoMST), Clermont-Ferrand, FRA, 2015-08-23-2015-08-28, 162-162
National audience; Tenderization of fish muscle results in its deterioration. Different proteolytic systems exist within the muscular cell. In this decade we have integrated a new process capable to better explain the meat tenderization process namel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::67a51cc76e0ba197a1ece138907f8062
https://hal.inrae.fr/hal-02743103
https://hal.inrae.fr/hal-02743103