Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"Bechoff, A."'
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition February 2023 7(2)
Autor:
Diby, N'Nan A. Sylvie, Deffan, Kahndo Prudence, Adinsi, Laurent, Bechoff, Aurélie, Kanon, Alban Landry, Bouniol, Alexandre, Yapi, Yapi Eric, Deuscher, Zoé, Bugaud, Christophe, N'Zué, Boni, Ebah Djedji, Catherine Bomoh
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4596-4605, 10p
Autor:
Bechoff, Aurélie, Adinsi, Laurent, Ngoh Newilah, Gérard, Nakitto, Mariam, Deuscher, Zoé, Ssali, Reuben, Chijioke, Ugo, Khakasa, Elizabeth, Nowakunda, Kephas, Bouniol, Alexandre, Dufour, Dominique, Bugaud, Christophe
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Jun2024, Vol. 104 Issue 8, p4700-4708, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Monteiro, Maria João P., Costa, Ana Isabel A., Fliedel, Geneviève, Cissé, Mady, Bechoff, Aurélie, Pallet, Dominique, Tomlins, Keith, Pintado, Maria Manuela E.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 June 2017 225:202-212
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Patrick Ngwenyama, Shephard Siziba, Loveness K. Nyanga, Tanya E. Stathers, Macdonald Mubayiwa, Shaw Mlambo, Tinashe Nyabako, Aurélie Bechoff, Apurba Shee, Brighton M. Mvumi
Publikováno v:
Food Security.
Publikováno v:
Food Security; 20240101, Issue: Preprints p1-20, 20p
Autor:
Aurélie Bechoff, Apurba Shee, Brighton M. Mvumi, Patrick Ngwenyama, Hawi Debelo, Mario G. Ferruzzi, Loveness K. Nyanga, Sarah Mayanja, Keith I. Tomlins
Publikováno v:
Food Security. 14:571-590
Postharvest losses (PHLs) amplify food insecurity and reduce the amount of nutrients available to vulnerable populations, especially in the world's Low and Middle Income Countries (LMICs). However, little is known about nutrient loss at the various p