Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bechlars, Silke"'
Autor:
Huehn, Stephan, Eichhorn, Christin, Urmersbach, Sara, Breidenbach, Janina, Bechlars, Silke, Bier, Nadja, Alter, Thomas, Bartelt, Edda, Frank, Christina, Oberheitmann, Boris, Gunzer, Florian, Brennholt, Nicole, Böer, Simone, Appel, Bernd, Dieckmann, Ralf, Strauch, Eckhard
Publikováno v:
In International Journal of Medical Microbiology October 2014 304(7):843-850
Autor:
Bechlars, Silke1, Jäckel, Claudia1, Diescher, Susanne1, Wüstenhagen, Doreen A.1, Kubick, Stefan1, Dieckmann, Ralf1, Strauch, Eckhard1 Eckhard.Strauch@bfr.bund.de
Publikováno v:
PLoS ONE. Mar2015, Vol. 10 Issue 3, p1-28. 28p.
Autor:
Bechlars, Silke
Vibrio parahaemolyticus ist weltweit der bedeutendste Erreger von Lebensmittelinfektionen durch Verzehr von rohen oder ungenügend erhitzten Meeresfrüchten und Fisch. Dabei können Symptome einer akuten Gastroenteritis, wie Erbrechen, Durchfall oder
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4732::7c9f41c800108b1dead18819d10f6375
https://refubium.fu-berlin.de/handle/fub188/2225
https://refubium.fu-berlin.de/handle/fub188/2225
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ouf, Eman Abou, Bechlars, Silke, Böttger, Evelyn, Büyükyazici, Birgül, Faik, Imad, de Carvalho, Elisandra Grangeiro, Meese, Stefanie, Oktyabri, Azzaya, Ol Opaleye, Oluyinka, T. P., Velavan, Kun, Jürgen F. J.
Publikováno v:
Wiener Klinische Wochenschrift; Mar2010 Supplement, Vol. 122, p13-15, 3p