Zobrazeno 1 - 10
of 12
pro vyhledávání: '"Bechir K"'
Autor:
Guendouz, S., Pompougnac, J., Dias, S., Quinton, S., Bechir, K., Tremolieres, C., Gautier, J., Le Cohu, C., Monod, V., Mercier, V., Rayer, S., Hebrard, B., Englebert, A., Moal, P., Loche, C.M., Fernandes, E., Hardy, B., Masson, V., Plante-Bordeneuve, V., Damy, Thibaud.
Publikováno v:
In Archives of Cardiovascular Diseases Supplements January 2019 11(1):36-36
Autor:
Béchir Kahia
Publikováno v:
Revista Criação & Crítica, Vol 0, Iss 15, Pp 74-86 (2015)
The fashion in Paris at the XVIIIth century knows deep changes. The clothing offer is illustrated by a fashion periodic press which is renews its proposals thanks to attractive engravings. Especially an iconic figure emerges from this Age of Lumière
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2c488d67cfc84579b4066b4479ba793b
Publikováno v:
Arabian Journal of Chemistry, Vol 10, Iss S1, Pp S1073-S1080 (2017)
The Tunisian industrial phosphoric acid (IPA) was obtained from the phosphate rock by the wet process. However, the organic matter (OM) contained in the acid may interact with organic solvents to form stable foams, preventing phase settling, or simpl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3336726f32d64ae2a4da4b7b66e4158f
Autor:
Béchir Kahia
Publikováno v:
Revista Criação & Crítica, Iss 15 (2015)
Au XVIIIe siècle, la mode parisienne connaît de profondes mutations. L’offre vestimentaire variée est illustrée par une presse de mode devenue périodique qui renouvelle ses propositions grâce à de séduisantes gravures. Surtout une figure ic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e432291fe6374d76842ced8c0ca2fd24
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
O'May C; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada.; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada., Amzallag O; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada.; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada., Bechir K; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada.; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada., Tufenkji N; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada.; Department of Chemical Engineering, McGill University, 3610 University Street, Montréal, QC H3A 0C5, Canada.
Publikováno v:
Canadian journal of microbiology [Can J Microbiol] 2016 Jun; Vol. 62 (6), pp. 464-74. Date of Electronic Publication: 2016 Apr 19.