Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"Bebeacua C"'
Autor:
Vignard, Julien, Pettes-Duler, Aurélie, Gaultier, Eric, Cartier, Christel, Weingarten, L., Biesemeier, A., Pinton, Philippe, Bebeacua, C., Devoille, Laurent, Dupuy, Jacques, Boutet-Robinet, Elisa, Feltin, Nicolas, Oswald, Isabelle P., Pierre, Fabrice H.F., Lamas, Bruno, Mirey, Gladys, Houdeau, Eric
Publikováno v:
The XVIth International Congress of Toxicology
The XVIth International Congress of Toxicology, Sep 2022, Maastricht, Netherlands
The XVIth International Congress of Toxicology, Sep 2022, Maastricht, Netherlands
International audience; Background: Today, the use of titanium dioxide (TiO 2) as food additive (E171) has been banned by the European Commission, due to concerns for human health based on studies showing TiO 2 particles systematically available, tis
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4074::1e3f62ed6718eadc85721dbb373774a7
https://hal.inrae.fr/hal-03778286/document
https://hal.inrae.fr/hal-03778286/document
Autor:
Vignard, Julien, Pettes-Duler, Aurélie, Gaultier, Eric, Cartier, Christel, Weingarten, L., Biesemeier, A., Taubitz, T., Pinton, Philippe, Bebeacua, C., Devoille, Laurent, Dupuy, Jacques, Boutet-Robinet, Elisa, Feltin, Nicolas, Oswald, Isabelle P., Pierre, Fabrice H.F., Lamas, Bruno, Mirey, Gladys, Houdeau, Eric
Background Food-grade titanium dioxide (TiO2), composed of nano- and submicron-sized particles, is used worldwide in various foodstuffs, toothpastes and pharmaceutical tablets as a whitening and opacifying agent. Its use as a food additive (E171 in E
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::47c8ca4e36368e32a27f1102b5a6bf5d
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1788223/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1788223/v1
Autor:
Biesemeier, A., Castro, O., Serralta Hurtado De Menezes, E., Klingner, N., Hlawacek, G., Gnauck, P., Duarte Pinto, S., Lucas, F., Bebeacua, C., Cambier, S., Wirtz, T.
Publikováno v:
European Microscopy Congress 2020, 23.-28.08.2020, København, Danmark
Combined morphological and chemical analysis of ultrastructures is gaining more and more attention in both material and life sciences. Especially the detection of nanoparticles within biological tissue has become a hot topic in environmental research
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4577::a50297b699f6c687223162d748980c48
https://www.hzdr.de/publications/Publ-30809-1
https://www.hzdr.de/publications/Publ-30809-1
Autor:
Serralta Hurtado De Menezes, E., Klingner, N., Casto, O., Duarte Pinto, S., Bebeacua, C., Findeisen, S., Bouton, O., Wirtz, T., Hlawacek, G.
Publikováno v:
DPG Spring Meeting of the Condensed Matter Section (SKM), 15.-20.03.2020, Dresden, Deutschland
The 3rd International Workshop of the PicoFIB Network, 20.01.2020, Sheffield, United Kingdom
The 3rd International Workshop of the PicoFIB Network, 20.01.2020, Sheffield, United Kingdom
Transmission imaging in the helium ion microscope allows to measure mass-thickness contrast and reveal crystallographic information. We recently customized a microchannel plate followed by a delay line readout structure especially for this applicatio
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::28a1cc995df72e89c4e354564751e586
https://www.hzdr.de/publications/Publ-30028-2
https://www.hzdr.de/publications/Publ-30028-2
Autor:
Vignard, J., Pettes-Duler, A., Gaultier, E., Cartier, C., Weingarten, L., Biesemeier, A., Pinton, P., Bebeacua, C., Devoille, L., Dupuy, J., Boutet-Robinet, E., Feltin, N., Oswald, I., Pierre, F., Lamas, B., Mirey, G., Houdeau, E.
Publikováno v:
In Toxicology Letters 1 September 2022 368 Supplement:S196-S197
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.