Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Beaufrère, Bernard"'
Autor:
Mansoor, Odile, Beaufrere, Bernard, Boirie, Yves, Ralliere, Cecile, Taillandier, Daniel, Aurousseau, Eveline, Schoeffler, Pierre, Arnal, Maurice, Attaix, Didier
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1996 Apr 01. 93(7), 2714-2718.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/39050
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition October 2002 132(10):3228S-3233S
Autor:
Walrand, Stéphane, Moreau, Karine, Caldefie, Florence, Tridon, Arlette, Chassagne, Jacques, Portefaix, Geneviève, Cynober, Luc, Beaufrère, Bernard, Vasson, Marie-Paule, Boirie, Yves
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition November 2001 74(5):670-678
Autor:
Desport, Jean C, Preux, Pierre M, Magy, Laurent, Boirie, Yves, Vallat, Jean M, Beaufrère, Bernard, Couratier, Philippe
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2001 74(3):328-334
Autor:
Walrand, Stéphane, Chambon-Savanovitch, Chantal, Felgines, Catherine, Chassagne, Jacques, Raul, Francis, Normand, Bernadette, Farges, Marie-Chantal, Beaufrère, Bernard, Vasson, Marie-Paule, Cynober, Luc
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition September 2000 72(3):816-824
Autor:
Mosoni, Laurent, Mirand, Philippe Patureau, Arnal, Marie-Agnès, Boirie, Yves, Morin, Liliane, Houlier, Marie-Louise *, Verdier, Elisabeth *, Ritz, Patrick *, Antoine, Jean-Michel *, Prugnaud, Jacques, Beaufrère, Bernard *
Publikováno v:
In The Journal of Nutrition July 2000 130(7):1700-1704
Autor:
Beaufrère, Bernard
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme 2000 14(3):237-240
Autor:
Mulligan, Catherine, Moreau, Karine, Brandolini, Marion, Livingstone, Barbara, Beaufrère, Bernard, Boirie, Yves
Publikováno v:
Gerontology
Gerontology, 2002, 48 (1), pp.39-43. ⟨10.1159/000048923⟩
Gerontology, 2002, 48 (1), pp.39-43. ⟨10.1159/000048923⟩
International audience; Background: Sensory perception losses may contribute to age-related malnutrition by affecting food selection and consumption.Objective: To determine the effects of a 36-hour fast followed by a 6-hour refeeding period on sensor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2885::9ee7e07c5388494e47bef4095bf98201
https://hal.science/hal-03640992
https://hal.science/hal-03640992
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.