Zobrazeno 1 - 10
of 702
pro vyhledávání: '"Beauchamp, Gary"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
San Gabriel, Ana, Rains, Tia M., Beauchamp, Gary
This Open Access book covers the concept of umami, the unique taste imparted by the amino acid glutamate, was first described in 1908 by Dr. Kikunae Ikeda of Tokyo University. Over the past century, hundreds of studies have explored the mechanistic u
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/76716
Publikováno v:
Music Education Research. Mar2023, Vol. 25 Issue 1, p49-59. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chapman, Sammy1 (AUTHOR) sjchapman@cardiffmet.ac.uk, Beauchamp, Gary1 (AUTHOR), Griffiths, Merris1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Curriculum Journal. Mar2024, p1. 14p. 1 Illustration, 1 Chart.
Publikováno v:
In Brain Behavior and Immunity March 2018 69:312-320
Publikováno v:
Proceedings: Biological Sciences, 2003 May 01. 270(1518), 929-933.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/3558627