Zobrazeno 1 - 10
of 7 646
pro vyhledávání: '"Bean extract"'
Autor:
Moch. Ilham Riza Fahlefi, Maya Nurwartanti Yunita, Indaka Rachmach Choirunnisa, Farodina Azka Zhafira, Fania Aulia Rahma
Publikováno v:
Media Kedokteran Hewan, Vol 35, Iss 2, Pp 97-104 (2024)
Lead (Pb) is a non-essential heavy metal that is toxic and has no known uses. Most cases of poisoning in livestock are caused by lead poisoning. This study aims to determine the effect of Coffea canephora bean extract as an antioxidant on the heart h
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5c3c44676e04d5cbbc430ad7932f9a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dessy Rachmawati, Tantin Ermawati, Nanda Innayatur Rahmatillah, Nurwandani Meylina, Novia Yolanda Safitri, Rina Sutjiati, Ineke D.C. Jansen
Publikováno v:
Phytomedicine Plus, Vol 4, Iss 2, Pp 100535- (2024)
Oral exposure to alloys frequently leads to negative reactions, both in the immediate area and across the body. The usage of coffee extracts is anticipated to enhance cellular function by counteracting the effects of pro-inflammatory signals that are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b6094e52811c4fa8b05148b26fc3c196
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ibaratkan Kurbanova, Lina Lauciene, Kristina Kondrotiene, Gintare Zakariene, Vitalijs Radenkovs, Sandra Kiselioviene, Alvija Salaseviciene, Agne Vasiliauskaite, Mindaugas Malakauskas, Mukarama Musulmanova, Loreta Serniene
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 9, p 1832 (2024)
Due to its low dietary impact and bioactive compounds, such as polyphenols and flavonoids, white kidney bean extract is an attractive raw material for fermented drinks. It can be utilized either on its own or blended with cow’s milk, offering a pro
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b31b6ff28eba4ac6b8145da61d12cc10
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Samavat, Simin, Ashtary-Larky, Damoon, Naeini, Fatemeh, Nazarian, Behzad, Kashkooli, Sara, Clark, Cain C.T., Bagheri, Reza, Asbaghi, Omid, Babaali, Maryam, Goudarzi, Mohammad Ali, Zamanian, Ali, Emamat, Hadi
Publikováno v:
In Diabetes & Metabolic Syndrome: Clinical Research & Reviews September 2024 18(9)