Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"Bazzu, G."'
Autor:
Rocchitta, G., Peana, A.T., Bazzu, G., Cossu, A., Carta, S., Arrigo, P., Bacciu, A., Migheli, R., Farina, D., Zinellu, M., Acquas, E., Serra, P.A.
Publikováno v:
In Alcohol August 2019 78:69-78
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 March 2014 147:131-137
Autor:
Bazzu, G.1 (AUTHOR), Serra, P.A.1 (AUTHOR), Hamelink, R.2,3 (AUTHOR), Feenstra, M.G.P.1,2,3 (AUTHOR) m.feenstra@nin.knaw.nl, Willuhn, I.1,2,3 (AUTHOR), Denys, D.1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Neuroscience Methods. Apr2019, Vol. 317, p20-28. 9p.
Publikováno v:
Food chemistry 135 (2012): 1555–1562. doi:10.1016/j.foodchem.2012.05.121.
info:cnr-pdr/source/autori:Barberis A.; Fadda A.; Schirra M.; Bazzu G.; Serra P.A/titolo:Detection of postharvest changes of ascorbic acid in fresh-cut melon, kiwi, and pineapple, by using a low cost telemetric system/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2012.05.121./rivista:Food chemistry/anno:2012/pagina_da:1555/pagina_a:1562/intervallo_pagine:1555–1562/volume:135
info:cnr-pdr/source/autori:Barberis A.; Fadda A.; Schirra M.; Bazzu G.; Serra P.A/titolo:Detection of postharvest changes of ascorbic acid in fresh-cut melon, kiwi, and pineapple, by using a low cost telemetric system/doi:10.1016%2Fj.foodchem.2012.05.121./rivista:Food chemistry/anno:2012/pagina_da:1555/pagina_a:1562/intervallo_pagine:1555–1562/volume:135
The present paper deals with a novel telemetric device combined with a carbon amperometric sensor system to determine postharvest changes of ascorbic acid (AA) in fresh-cut fruits, without displacing products out of the storage rooms. The investigati
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::522aa48f7006efdea90b8f2aa4ecbd68
https://publications.cnr.it/doc/189526
https://publications.cnr.it/doc/189526
Publikováno v:
Sviluppo delle esportazioni di prodotti agroalimentari del Mezzogiorno, Roma, 2011
info:cnr-pdr/source/autori:Barberis A., Bazzu G., Calia G., Mura D., Rocchitta G., Migheli M., Schirra M., Serra P.A./congresso_nome:Sviluppo delle esportazioni di prodotti agroalimentari del Mezzogiorno/congresso_luogo:Roma/congresso_data:2011/anno:2011/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Barberis A., Bazzu G., Calia G., Mura D., Rocchitta G., Migheli M., Schirra M., Serra P.A./congresso_nome:Sviluppo delle esportazioni di prodotti agroalimentari del Mezzogiorno/congresso_luogo:Roma/congresso_data:2011/anno:2011/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::132cc2866fa86918595256c43c07f25b
https://publications.cnr.it/doc/122852
https://publications.cnr.it/doc/122852
Publikováno v:
Piante officinali in medicina: limiti, falsi limiti e sostenibilità nell'uso, Alghero, 8-9 ottobre 2009, 2009
info:cnr-pdr/source/autori:Barberis A., Bazzu G., Calia G., Rocchitta G., Migheli R., Schirra M. and Serra P.A./congresso_nome:Piante officinali in medicina: limiti, falsi limiti e sostenibilità nell'uso/congresso_luogo:Alghero, 8-9 ottobre 2009/congresso_data:2009/anno:2009/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Barberis A., Bazzu G., Calia G., Rocchitta G., Migheli R., Schirra M. and Serra P.A./congresso_nome:Piante officinali in medicina: limiti, falsi limiti e sostenibilità nell'uso/congresso_luogo:Alghero, 8-9 ottobre 2009/congresso_data:2009/anno:2009/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::eee13a7227a7617dd7ced939e215098a
http://www.cnr.it/prodotto/i/122640
http://www.cnr.it/prodotto/i/122640
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.