Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Bazsefidpar, Nooshin"'
Autor:
Saberian, Hamed, Ghandehari Yazdi, Amir Pouya, Nejatian, Mohammad, Bazsefidpar, Nooshin, Mohammadian, Amir Hossein, Rahmati, Mohammad, Assadpour, Elham, Jafari, Seid Mahdi
Publikováno v:
In Future Foods December 2024 10
Autor:
Nejatian, Mohammad, Ghandehari Yazdi, Amir Pouya, Saberian, Hamed, Bazsefidpar, Nooshin, Karimi, Amin, Soltani, Arash, Assadpour, Elham, Toker, Omer Said, Jafari, Seid Mahdi
Publikováno v:
In Food Bioscience December 2024 62
Autor:
Karimi, Amin, Ghandehari Yazdi, Amir pouya, Barzegar, Mohsen, Rahmati, Mohammad, Bazsefidpar, Nooshin, Soltani, Arash, Jafari, Seid Mahdi
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Autor:
Nejatian, Mohammad, Ghandehari Yazdi, Amir Pouya, Fattahi, Reza, Saberian, Hamed, Bazsefidpar, Nooshin, Assadpour, Elham, Jafari, Seid Mahdi
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules March 2024 260 Part 2
Autor:
Bazsefidpar, Nooshin, Ghandehari Yazdi, Amir Pouya, Karimi, Amin, Yahyavi, Matin, Amini, Mahdi, Ahmadi Gavlighi, Hassan, Simal-Gandara, Jesus
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2024 435
Autor:
Bazsefidpar, Nooshin, Ahmadi Gavlighi, Hassan, Ghandehari Yazdi, Amir Pouya, Jafari, Seid Mahdi
Publikováno v:
Biomass Conversion & Biorefinery; Aug2024, Vol. 14 Issue 15, p17455-17465, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.