Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Bazazi, Parisa"'
Autor:
Bazazi, Parisa, Hejazi, S. Hossein
Double emulsions, due to their compartmental structures, are essential in food, agricultural, and pharmaceutical applications. Traditionally, double emulsifications rely on the presence of both oil-soluble and water-soluble surfactants or external st
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/2005.08322
Autor:
Bazazi, Parisa, Hejazi, S. Hossein
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science April 2021 587:510-521
Autor:
Kamkar, Milad, Bazazi, Parisa, Kannan, Aadithya, Suja, Vineeth Chandran, Hejazi, Seyed Hossein, Fuller, Gerald G., Sundararaj, Uttandaraman
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 September 2020 576:252-263
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Fuel 1 April 2019 241:1195-1202
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.