Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"Bayoï James Ronald"'
Autor:
Bayoï, James Ronald
Publikováno v:
In Applied Food Research December 2024 4(2)
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research March 2024 15
Autor:
Bayoï, James Ronald, Bianra, Jude
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1315-1330
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2023 3(1)
Autor:
Bayoï, James Ronald1 (AUTHOR), Danla, Benedicte Musette1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 12/5/2023, p1-26. 26p.
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2021 6
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research December 2021 6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Natural Products and Resources. 8:284-288
Total phenolic (polyphenols, flavonoids, and condensed tannins) contents and antioxidant property (DPPH, ABTS, FRAP) were evaluated in hexane (HE), acetone (AC), ethanol (ET), 70% (v/v) ethanol/water (EW), and powder extracts of Jatropha gossypifolia
Autor:
BAYOÏ, JAMES RONALD1, RAPEANU, GABRIELA2 Gabriela.Rapeanu@ugal.ro, STANCIUC, NICOLETA2, COTARLET, MIHAELA2, CONSTANTIN, OANA EMILIA2, ETOA, FRANCOIS-XAVIER3
Publikováno v:
Annals of the University Dunarea de Jos of Galati Fascicle VI: Food Technology / Analele Universităţii Dunărea de Jos din Galaţi, Fascicula VI: Tehnologia Produselor Alimentare. 2021, Vol. 45 Issue 2, p96-116. 21p.