Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"Baykal, Betul"'
Autor:
Yilmaz, Mustafa Tahsin, Kesmen, Zulal, Baykal, Betul, Sagdic, Osman, Kulen, Oktay, Kacar, Omer, Yetim, Hasan, Baykal, Ahmet Tarik
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 December 2013 141(3):2450-2458
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baykal, Betul, Yilmaz, Mustafa T., Kulen, Oktay, SAĞDIÇ, OSMAN, Kacar, Omer, YETİM, Hasan, KESMEN, Zülal, Baykal, Ahmet Tarik
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9447::834e2918e96af5327441f7f21482ba36
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/b503ed04-47b2-46ff-b078-d1918750ad81/oai
https://avesis.erciyes.edu.tr/publication/details/b503ed04-47b2-46ff-b078-d1918750ad81/oai
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.