Zobrazeno 1 - 10
of 581
pro vyhledávání: '"Bayindirli, L."'
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology September 2005 38(6):611-616
Publikováno v:
In The Journal of Supercritical Fluids 2005 35(2):119-127
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing 2004 82(3):201-206
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology February 1999 32(1):19-24
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 1999 39(3):307-311
Autor:
BAYINDIRLI, L.
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation; 1992, Vol. 16 Issue 1, p23-28, 6p
Publikováno v:
Journal of Food Science (Wiley-Blackwell); Jul1989, Vol. 54 Issue 4, p1003-1006, 4p
Compensación cinética y termodinámica del pardeamiento no enzimático de zumos clarificados de limón.
Publikováno v:
Scientia Agropecuaria. abr-jun2024, Vol. 15 Issue 2, p269-277. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.