Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Bayard, Mathilde"'
Autor:
Bloquet-Maurras, Julie, Bentaleb, Ahmed, Laurichesse, Eric, Bayard, Mathilde, Schmitt, Véronique
Publikováno v:
In Food Chemistry Advances December 2023 3
Autor:
Bayard, Mathilde
La matière grasse laitière anhydre (MGLA) est composée à plus de 98 % de triglycérides. Leur diversité, liée à la nature des acides gras estérifiés, induit un comportement complexe de la MGLA lors de sa cristallisation. Par ailleurs, d’au
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2018BORD0046
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2022 373 Part B
Autor:
Bayard, Mathilde, Kauffmann, Brice, Vauvre, Jean-Michaël, Leal-Calderon, Fernando, Cansell, Maud
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 January 2022 366
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 March 2017 218:22-29
Autor:
Bayard, Mathilde
Publikováno v:
Autre. Université de Bordeaux, 2018. Français. ⟨NNT : 2018BORD0046⟩
Anhydrous Milk Fat (AMF) comprises more than 98% triglycerides. The diversity of the esterified fatty acids induces a complex behavior of AMF during crystallization. In addition, other minor components, either endogenously present or added upon proce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::673d780c2630cc553123031e8d8ea3dc
https://theses.hal.science/tel-03270857
https://theses.hal.science/tel-03270857
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.