Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"Bayındırlı, Alev"'
Publikováno v:
In International Journal of Refrigeration April 2018 88:360-369
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2007 78(3):953-964
Publikováno v:
In Food Control 2006 17(1):52-58
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering 2004 63(1):9-13
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry. Jan2017, Vol. 214, p507-514. 8p.
One of the most common materials used for packaging is low density polyethylene film. To improve the water vapour transfer of the film, zeolite-polymer composite films and perforated films are produced. The solid-low density polyethylene composite fi
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9954::9ddc3d4086a5acfbc5d2463c958b92d1
https://hdl.handle.net/11511/39103
https://hdl.handle.net/11511/39103
Autor:
İYİDOĞAN, Nükhet, Bayındırlı, Alev
In this study, the effect of different anti-browning agents on the enzymatic browning in the cloudy apple juice from Amasya cultivar was compared by considering colour changes. For this purpose, L-cysteine, kojic acid and 4-hexylresorcinol were used
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9954::00d6554caf48c043aa0542f133ae0cba
https://hdl.handle.net/11511/47357
https://hdl.handle.net/11511/47357
Two pathogenic microorganisms Escherichia coli O157:H7 and Staphylococcus aureus, suspended in peptone solution (0.1% w/v) were treated with 12, 14, 16 and 20 kV/cm electric field strengths with different pulse numbers up to 60 pulses. Pulsed electri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9954::f6ecd6693863ddeb10882a3b1e819ca2
https://hdl.handle.net/11511/43968
https://hdl.handle.net/11511/43968