Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Bavaro S.L."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bilsen, J.H.M. van, Sienkiewicz-Szłapka, E., Lozano-Ojalvo, D., Willemsen, L.E.M., Antunes, C.M., Molina, E., Smit, J.J., Wróblewska, B., Wichers, H.J., Knol, E.F., Ladics, G.S., Pieters, R.H.H., Denery-Papini, S., Vissers, Y.M., Bavaro, S.L., Larré, C., Verhoeckx, K.C.M., Roggen, E.L.
Publikováno v:
Clinical and Translational Allergy, 1, 7
Background: The introduction of whole new foods in a population may lead to sensitization and food allergy. This constitutes a potential public health problem and a challenge to risk assessors and managers as the existing understanding of the pathoph
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ddbd8774b2997d9cff55a52597c354f8
http://resolver.tudelft.nl/uuid:1e373453-346d-4ea1-81d2-f8107c4016ec
http://resolver.tudelft.nl/uuid:1e373453-346d-4ea1-81d2-f8107c4016ec
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bavaro S.L., Cozzi G., Haidukowski M., D'Antuono I., Cardinali A., Tasioula M., Logrieco A. F.
Publikováno v:
Utilization of biophenols from Olea Europea products Olives, virgin olive oil and olive mill wastewater, Corfu, Greece, 21-22 February 2014
info:cnr-pdr/source/autori:Bavaro S.L., Cozzi G.,Haidukowski M., D'Antuono I., Cardinali A., Tasioula M.*, Logrieco A. F./congresso_nome:Utilization of biophenols from Olea Europea products Olives, virgin olive oil and olive mill wastewater/congresso_luogo:Corfu, Greece/congresso_data:21-22 February 2014/anno:2014/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
info:cnr-pdr/source/autori:Bavaro S.L., Cozzi G.,Haidukowski M., D'Antuono I., Cardinali A., Tasioula M.*, Logrieco A. F./congresso_nome:Utilization of biophenols from Olea Europea products Olives, virgin olive oil and olive mill wastewater/congresso_luogo:Corfu, Greece/congresso_data:21-22 February 2014/anno:2014/pagina_da:/pagina_a:/intervallo_pagine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::ead31b2746d7973889fc4a062dbe721b
http://www.cnr.it/prodotto/i/288573
http://www.cnr.it/prodotto/i/288573
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
World Mycotoxin Journal; January 2016, Vol. 9 Issue: 4 p545-554, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.