Zobrazeno 1 - 10
of 236
pro vyhledávání: '"Bavaresco, L."'
Autor:
Bezhuashvili, M.1 m.bezhuashvili@agruni.edu.ge, Bavaresco, L.2, Tskhvedadze, L.1, Surguladze, M.1, Shoshiashvili, G.1, Elanidze, L.1, Gagunashvili, L.1, Vashakidze, P.1
Publikováno v:
EurAsian Journal of Biosciences. Jan-Jul2020, Vol. 14 Issue 1, p243-247. 5p.
Autor:
Di Lorenzo C., Colombo F., Sangiovanni E., Biella S., Regazzoni L., Peres de Sousa L., Bavaresco L., Tomasi D., Bosso A., Aldini G., Dell'Agli M., Restani P.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 04005 (2019)
Table grapes are largely produced and consumed in the Mediterranean area. Furthermore, in the last years, the commercial interest in table grapes and other non-alcoholic grape products has notably increased worldwide. In addition to the nutritional a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bb87cb9487824c158265bcdd422e897c
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 01007 (2019)
One of the most dangerous fungal diseases in viticulture is downy mildew. Copper-based active ingredients have been used for a long time to protect vines against Plasmopara viticola and they have always maintained an important role in the defense of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/737c854ed12c4cc1b43f080e78b53009
Autor:
Di Lorenzo C., Colombo F., Biella S., Orgiu F., Frigerio G., Regazzoni L., de Sousa L.P., Bavaresco L., Bosso A., Aldini G., Restani P.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 04005 (2019)
In the last years, the interest in non-alcoholic grape products has considerably increased. Table grapes are largely produced in the Mediterranean area and their consumption has raised worldwide. Beside the positive pattern of nutrients, table grapes
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/577334c3ee264bc5b15344ad5c90bc55
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 01010 (2019)
The concept of terroir is widely used in the wine industry, and many studies are undertaken to better understand the influence of local terrain features on produced wines. In this context, this study monitored nine Chardonnay plots in the Fruili wine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/843e162b933e4028a6221e496d3ba440
Autor:
Vezzulli, S., Gramaje, D., Tello, J., Gambino, G., Bettinelli, P., Pirrello, C., Schwandner, A., Barba, P., Angelini, E., Anfora, G., Mazzoni, V., Pozzebon, A., Palomares-Rius, J. E., Martínez-Diz, M. P., Toffolatti, S. L., De Lorenzis, G., De Paoli, E., Perrone, I., D’Incà, E., Zenoni, S., Wilmink, J., Lacombe, T., Crespan, M., Walker, M. A., Bavaresco, L., De la Fuente, M., Fennell, A., Tornielli, G. B., Forneck, A., Ibáñez, J., Hausmann &, Reisch, B. I.
Publikováno v:
Università degli Studi di Milano-IRIS
Genomic Designing for Biotic Stress Resistant Fruit Crops ISBN: 9783030918019
Genomic Designing for Biotic Stress Resistant Fruit Crops ISBN: 9783030918019
Grapevines are challenged by a range of diseases and pests, causing economic losses and requiring often costly approaches to mitigate damage. Public interest in reducing the use of chemicals is a related challenge, along with climate change. Yet, the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e7aca78a07bef9c3619b37f2c2a5db31
https://hdl.handle.net/11562/1084666
https://hdl.handle.net/11562/1084666
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Roca, P., Di Lorenzo, C., Colombo, F., Sangiovanni, E., Biella, S., Regazzoni, L., Peres de Sousa, L., Bavaresco, L., Tomasi, D., Bosso, A., Aldini, G., Dell'Agli, M., Restani, P.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 2019, Vol. 15, p1-6, 6p