Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Bauzá, Marta"'
Publikováno v:
In Journal of Hazardous Materials 15 February 2025 484
Autor:
Bauzá, Marta, Munar, Neus, Figuerola, Andreu, Turnes Palomino, Gemma, Palomino Cabello, Carlos
Publikováno v:
In Journal of Water Process Engineering February 2024 58
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Separation and Purification Technology 15 December 2022 303
Autor:
González del Campo, María del Mar, Alba-Patiño, Alejandra, Palomino, Carlos, Bauzá, Marta, Rojo-Molinero, Estrella, Oliver, Antonio, Turnes, Gemma, de la Rica, Roberto
Publikováno v:
In Sensors and Actuators: B. Chemical 1 March 2022 354
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maldonado, Mariela Beatriz, Fonzar, Mauricio, Carparelli, Andrea, Polenta, Gustavo Alberto, Vaudagna, Sergio Ramon, Denoya, Gabriela Inés, Bauzá, Marta Mónica, Videla, Adriana Ines, Sanow, Claudio, Robles, María Noelia
Publikováno v:
International Journal of Biotechnology and Food Science 2 (7) : 126-142 (November 2014)
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
INTA Digital (INTA)
Instituto Nacional de Tecnología Agropecuaria
instacron:INTA
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
Cherries in syrup were developed with an improved nutritional profile, which can be a healthier choice for people with special diets by the partial and total replacement of sucrose with less caloric polyols as alternative. The tests performed on Bing
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::751f4d9504d1a52e8797214bad7140cc
Autor:
Fortuny Bauzá, Marta, Cañete Pizarro, Fiorella, Calm Salvans, Anna, Calafat Sard, Margalida, Domènech Morral, Eugeni
Publikováno v:
In Gastroenterologia y Hepatologia April 2022 45 Supplement 1:11-12