Zobrazeno 1 - 10
of 104
pro vyhledávání: '"Bautista Ortín, A.B."'
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis October 2024 134
Autor:
Muñoz García, R., Martínez-Lapuente, L., Guadalupe, Z., Ayestarán, B., Marchante, L., Díaz-Maroto, M.C., Pérez Porras, P., Bautista Ortín, A.B., Gómez-Plaza, E., Pérez-Coello, M.S.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 November 2023 426
Autor:
Paladines-Quezada, D.F., Moreno-Olivares, J.D., Fernández-Fernández, J.I., Bautista-Ortín, A.B., Gil-Muñoz, R.
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 March 2019 277:691-697
Autor:
Benucci, I., Río Segade, S., Cerreti, M., Giacosa, S., Paissoni, M.A., Liburdi, K., Bautista-Ortín, A.B., Gómez-Plaza, E., Gerbi, V., Esti, M., Rolle, L.
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 December 2017 237:756-765
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 02001 (2019)
Wine color is one of the main organoleptic characteristics influencing its quality. It is of especial interest in red vinifications due to the economic resources that wineries have to invest for the extraction of the phenolic compounds. To increase t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/064d6bad63ab4ca4a5570520b325bce7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.