Zobrazeno 1 - 10
of 502
pro vyhledávání: '"Bauman, D E"'
Autor:
Roberts, R. M., Smith, G. W., Bazer, F. W., Cibelli, J., Seidel, G. E., Bauman, D. E., Reynolds, L. P., Ireland, J. J.
Publikováno v:
Science, 2009 Apr . 324(5926), 468-469.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20493776
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bauman, D. E.1
Publikováno v:
Russian Education & Society. Jan1960, Vol. 2 Issue 3, p47-50. 4p.
Farm gate milk prices in the US are based on milk components, including fat. Of these components, fat is most easily altered quickly. Understanding management strategies to influence milk fat percentage (MFP) is therefore useful. The biohydrogenation
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9c064b491c7ce2c46996b27104cfc153
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zeisel, S. H., Freake, H. C., Bauman, D. E., Bier, D. M., Douglas Burrin, German, J. B., Klein, S., Marquis, G. S., Milner, J. A., Pelto, G. H., Rasmussen, K. M.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
The concept of the nutritional phenotype is proposed as a defined and integrated set of genetic, proteomic, metabolomic, functional, and behavioral factors that, when measured, form the basis for assessment of human nutritional status. The nutritiona
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::038dd6bbd553547074e871281e4fd292
Autor:
Bauman, D. E.
Publikováno v:
Russian Education & Society. Nov1958, Vol. 1 Issue 1, p29-31. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.