Zobrazeno 1 - 10
of 411
pro vyhledávání: '"Baulin, V. A."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Radiochemistry; Aug2024, Vol. 66 Issue 4, p438-443, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baulin, V. A., Halperin, A.
Publikováno v:
Macromol. Theory Simul. 12 (8), 549-559 (2003)
The quality of solvents of polymers is often described in terms of the Flory chi parameter typically assumed to depend only on the temperature, T. In certain polymer-solvent systems fitting the experimental data enforces the replacement of chi(T) by
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0206458
Autor:
Baulin, V. A., Halperin, A.
Publikováno v:
Macromolecules, 2002, 35(16), 6432-6438.
The Flory chi parameter is typically assumed to depend only on the temperature, T. Experimental results often require the replacement of this chi(T) by chieff, that depends also on the monomer volume fraction, phi, chieff(phi,T). Such chieff(phi,T) c
Externí odkaz:
http://arxiv.org/abs/cond-mat/0202264
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.