Zobrazeno 1 - 10
of 258
pro vyhledávání: '"Battistini, G."'
Autor:
Pirondi, A., Pérez-García, A., Portillo, I., Battistini, G., Turan, C., Brunelli, A., Collina, M.
Publikováno v:
Journal of Plant Pathology, 2015 Jul 01. 97(2), 307-313.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24722469
Autor:
Fiorito, LUIGI ANGELO, Perrotta, Nicola, Casini, G., Polito, G., Gentile, R., Cioffi, V., Battistini, G., Lobello, R. M., Sugaroni, M. C., Proli, E. M.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3686::31fa2334a9f177ba1527184246b1b8f1
https://hdl.handle.net/11573/1672720
https://hdl.handle.net/11573/1672720
Zymoseptoria tritici is the causal agent of Septoria tritici blotch. The pathogen causes every year heavy yield losses in North Central Europe1 while in Italy only during the last few years, the incidence of the disease has been increased. The applic
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::50c72a9d00135e178269fe0c15cbaadc
http://hdl.handle.net/11585/811687
http://hdl.handle.net/11585/811687
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LITHOS 2001 59(1):1-24
Publikováno v:
Applied Physics A: Materials Science & Processing. Aug2012, Vol. 108 Issue 2, p475-485. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MARTINI, ANTONIO, Battistini G.
Cinque diversi tipi di confettura extra e quattro di marmellata per uso artigianale sono stati esaminati usando la tecnica del filth-test secondo il metodo stabilito dall’AOAC. I risultati hanno mostrato che solo due dei 18 campioni di analisi sono
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______4094::ec88dd9c5686ff802b727ea017973e75
http://hdl.handle.net/11585/116742
http://hdl.handle.net/11585/116742