Zobrazeno 1 - 10
of 670
pro vyhledávání: '"Basuki, S."'
CTLA-4 CT-60 A/G and CTLA-4 1822 C/T Gene Polymorphisms in Indonesians with Type 1 Diabetes Mellitus
Publikováno v:
The Application of Clinical Genetics, Vol Volume 15, Pp 19-25 (2022)
Nur Rochmah,1 Muhammad Faizi,1 Suhasta Nova,1 Retno Asih Setyoningrum,1 Sukmawati Basuki,2 Anang Endaryanto1 1Faculty of Medicine, Department of Child Health, Dr. Soetomo General Hospital, Universitas Airlangga, Surabaya, East Java, Indonesia; 2Insti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/436c8f291131462bb354039f8d12fadd
Autor:
Gunawan H, Kamilia A, Menaldi SL, Marissa M, Prakoeswa CRS, Alinda MD, Widasmara D, Basuki S, Anum Q, Ariani T, Mamuaja EH, Rusyati LMM
Publikováno v:
Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, Vol Volume 14, Pp 1149-1153 (2021)
Hendra Gunawan,1– 3 Atika Kamilia,1,2 Sri Linuwih Menaldi,2– 4 Melani Marissa,2,4 Cita Rosita Sigit Prakoeswa,2,3,5 Medhi Denisa Alinda,2,5 Dhelya Widasmara,2,6 Santosa Basuki,2,6 Qaira Anum,2,7 Tutty Ariani,2,7 Enricco H Mamuaja,2,8 Luh Made Mas
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa35594e3b994035bde2aad6b9f6bc95
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pangan, Vol 13, Iss 1, Pp 12-19 (2019)
Stik merupakan salah satu produk dalam katagori makanan ringan ekstrudat yang dibuat melalui proses ekstruksi dari tepung gadung, pati tapioka dan tepung teri dengan atau tanpa proses penggorengan. Penelitian ini bertujuan menentukan formulasi tepun
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e1e99d3e77f44f8196f1150688a3cbba
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pangan, Vol 12, Iss 2, Pp 72-80 (2019)
Yoghurt dapat dibuat dari kacang-kacangan yang kaya akan protein. Pada penelitian digunakan kacang merah untuk meningkatkan kandungan protein dan ubi jalar ungu sebagai sumber karbohidrat untuk pertumbuhan bakteri asam laktat. Tujuan penelitian ini u
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a1f3d6096c824d71a33b8b134a8f3451
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
BASUKI, S.1 sunarno.basuki@ulm.ac.id, PERDINANTO, P.1 perdinanto@ulm.ac.id, HAMID, A.1 abd.hamid@ulm.ac.id
Publikováno v:
Utopia y Praxis Latinoamericana. 2020 Extra 6, Vol. 25, p353-364. 12p.
Publikováno v:
Jurnal Teknologi Pangan, Vol 6, Iss 2 (2017)
ABSTRACTSausage is an emulsion food of oil in water which is elastic Sausage whichis circulated in market there are many deviation of product quality and theaddition food additif and pollution of bacteria exceeding the fixed standard.Related to the f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9082d9f6a8c84a88bfb22d83a9f03df2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rochmah N; Department of Child Health, Faculty of Medicine, Dr. Soetomo General Hospital, Universitas Airlangga, Surabaya, Indonesia., Arief F; Department of Child Health, Faculty of Medicine, Dr. Soetomo General Hospital, Universitas Airlangga, Surabaya, Indonesia., Faizi M; Department of Child Health, Faculty of Medicine, Dr. Soetomo General Hospital, Universitas Airlangga, Surabaya, Indonesia., Basuki S; Institute of Tropical Disease, Universitas Airlangga, Surabaya, Indonesia.; Department of Medical Parasitology, Faculty of Medicine Universitas Airlangga, Dr. Soetomo General Academic Hospital, Surabaya, Indonesia.
Publikováno v:
Annals of medicine [Ann Med] 2023 Dec; Vol. 55 (1), pp. 1211-1215.