Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Basu HN"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nutrition in Clinical Practice; 2002 Aug, Vol. 17 Issue 4, p218-225, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xue, Xueting1,2 (AUTHOR), Fan, Lixia1,2 (AUTHOR), Dong, Yanjie1,2 (AUTHOR), Yuan, Xuexia1,2 (AUTHOR), Wang, Lei1,2 (AUTHOR), Yang, Fabin1,2 (AUTHOR), Zheng, Yan1,2,3 (AUTHOR), Zhao, Shancang1,2 (AUTHOR) shancangzhao@126.com
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Feb2021, Vol. 38 Issue 2, p255-260. 6p. 6 Charts.
Publikováno v:
Journal of the Indian Medical Association [J Indian Med Assoc] 1971 Aug 16; Vol. 57 (4), pp. 135-8.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
GIDA: The Journal of Food. 2013, Vol. 38 Issue 4, p239-246. 8p.