Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Bastuck S"'
Autor:
Hauser, N.C., Fellenberg, K., Gil, R., Bastuck, S., Hoheisel, J.D., Pérez Ortín, José Enrique
Publikováno v:
Hauser, N.C. Fellenberg, K. Gil, R. Bastuck, S. Hoheisel, J.D. Pérez ortin, José Enrique 2001 Whole genome analysis of a wine yeast strain Comparative And Functional Genomics 2 2 69 79
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
RODERIC. Repositorio Institucional de la Universitat de Valéncia
instname
Saccharomyces cerevisiae strains frequently exhibit rather specific phenotypic features needed for adaptation to a special environment. Wine yeast strains are able to ferment musts, for example, while other industrial or laboratory strains fail to do
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::33370ee73699064d4036b1045b51cc11
http://hdl.handle.net/10550/31682
http://hdl.handle.net/10550/31682
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.