Zobrazeno 1 - 10
of 1 104
pro vyhledávání: '"Bast Aalt"'
Publikováno v:
British Food Journal, 2024, Vol. 126, Issue 13, pp. 143-161.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-08-2023-0700
Autor:
Arts Ilja CW, Coolen Erik JCM, Bours Martijn JL, Huyghebaert Nathalie, Stuart Martien A, Bast Aalt, Dagnelie Pieter C
Publikováno v:
Journal of the International Society of Sports Nutrition, Vol 9, Iss 1, p 16 (2012)
Abstract Background Nutritional supplements designed to increase adenosine 5′-triphosphate (ATP) concentrations are commonly used by athletes as ergogenic aids. ATP is the primary source of energy for the cells, and supplementation may enhance the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f3099dfacff4b5e805a1d68b610c97a
Autor:
van Steenwijk, Hidde P., van Osch, Frits H.M., Troost, Freddy J., Bast, Aalt, de Boer, Alie, Semen, Khrystyna O.
Publikováno v:
In Clinical Nutrition Open Science June 2023 49:140-156
Publikováno v:
In Journal of Food Composition and Analysis May 2023 118
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science March 2023 31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Agorastos, Georgios, van Nielen, Olaf, van Halsema, Emo, Scholten, Elke, Bast, Aalt, Klosse, Peter
Publikováno v:
In Heliyon December 2022 8(12)
Publikováno v:
In Journal of Functional Foods May 2022 92
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.