Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Basso Basso, Ivo"'
Autor:
Campos Parra, Jorge, De Pedro Sanz, Emiliano, Iturriaga Astorga, Daniela, Astudillo Neira, Rita, Basso Basso, Ivo, Cabas Monje, Juan
Una de las variables que incide en la calidad de la carne de bovino es el porcentaje de grasa de infiltración o marmoleo. Este atributo ayuda a proporcionar a la carne los principales rasgos de calidad que el consumidor demanda: terneza, sabor y jug
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______274::b19b0489c2aa2c7c60153a388fffdfd5
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/40192
http://www.saber.ula.ve/handle/123456789/40192
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Campos-Parra, Jorge, De Pedro-Sanz, Emiliano, Iturriaga-Astorga, Daniela, Astudillo-Neira, Rita, Basso-Basso, Ivo, Cabas-Monje, Juan
Publikováno v:
Revista Cientifica de la Facultade de Veterinaria; mar/abr2015, Vol. 25 Issue 2, p116-122, 7p