Zobrazeno 1 - 10
of 49
pro vyhledávání: '"Basso, Luiz Carlos"'
Autor:
de Souza Miranda Muynarsk, Elisangela, Christofoleti-Furlan, Renata Maria, Dias do Prado, Cleiton, Sthepani Orozco Colonia, Brigitte, Oliveira Vidal, Debora Cristina, Olitta Basso, Thiago, Ferreira da Cunha, Anderson, Basso, Luiz Carlos
Publikováno v:
In Biocatalysis and Agricultural Biotechnology October 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Juliana Bueno da, Fai, Ana Elizabeth Cavalcante, dos Santos, Rosângela, Basso, Luiz Carlos, Pastore, Gláucia Maria
Publikováno v:
In Procedia Food Science 2011 1:1547-1552
Autor:
Basso, Luiz Carlos1 bassolc4@gmail.com, Liccardo, Antonio2 aliccardo@uepg.br, Pimentel, Carla Silvia3 cpimentel@uepg.br
Publikováno v:
Terr@ Plural. mai-ago2018, Vol. 12 Issue 2, p270-285. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Basso, Luiz Carlos
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Universidade Estadual de Ponta Grossa (UEPG)
instacron:UEPG
Submitted by Eunice Novais (enovais@uepg.br) on 2019-11-26T18:06:00Z No. of bitstreams: 1 Luiz carlos Basso.pdf: 10489889 bytes, checksum: bd4efea5c4e505d7765360de8285e4e1 (MD5) Made available in DSpace on 2019-11-26T18:06:00Z (GMT). No. of bitstream
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::62ebff7d86bfa0ffcf0cd8f309fff17c
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/2980
http://tede2.uepg.br/jspui/handle/prefix/2980
Autor:
Varize, Camila de Souza, Christofoleti-Furlan, Renata Maria, Raposo, Mariane Soares, Camarozano, Carolina Tieppo, Lopes, Lucas Dantas, Muynarsk, Elisangela de Souza Miranda, Basso, Thalita Peixoto, Basso, Luiz Carlos
Publikováno v:
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 7 No. 2 (2019): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 265-280
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 7 Núm. 2 (2019): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 265-280
Journal of Biotechnology and Biodiversity; v. 7 n. 2 (2019): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 265-280
Journal of Biotechnology and Biodiversity; Vol. 7 Núm. 2 (2019): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 265-280
Journal of Biotechnology and Biodiversity; v. 7 n. 2 (2019): Journal of Biotechnology and Biodiversity; 265-280
Nitrogen supplementation may contribute to higher tolerance of S. cerevisiae strains to the different deleterious conditions, such as those that are faced in the Brazilian ethanol production. The present study evaluated the influence of amino acid su
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.