Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Bassey, Edidiong"'
Publikováno v:
In LWT 15 June 2024 202
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2024 439
Publikováno v:
In Government Information Quarterly October 2022 39(4)
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2022 375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology June 2021 112:137-148
Autor:
Bassey, Edidiong Joseph1,2,3 (AUTHOR), Sun, Da-Wen1,2,3,4 (AUTHOR), Esua, Okon Johnson1,2,3 (AUTHOR), Cheng, Jun-Hu1,2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Drying Technology. 2023, Vol. 41 Issue 4, p561-576. 16p. 1 Diagram, 1 Chart, 4 Graphs.
Autor:
Esua, Okon J. 1, 2, Okonkwo, Clinton E. 3, Ajani, Clement K. 2, Bassey, Edidiong J. 2, Ali, Murtaza 2, 4, Hussain, Nisar 5, Bassey, Anthony P. 6, Adeyanyu, Adeyemi A. 7, Chin, Nyuk L. 8, Zeng, Xin-An 2, 4, Liu, Honglin 5
Publikováno v:
In Non-Conventional Starch Sources 2024:21-59
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mulligan, Emer, Bassey, Edidiong, De Widt, Dennis, Greggi, Marco, Kiesewetter, Dirk, Oats, Lynne
This study provides an overview of the regulatory environment of tax intermediaries. It presents a comparative analysis of five selected countries (4 EU, 1 Non-EU). For each country, it provides an understanding of the landscape of the tax profession
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=core_ac_uk__::4c0eb8c30eca3ff20db298074572f962
https://orca.cardiff.ac.uk/id/eprint/151981/1/IPOL_STU(2022)733965_EN.pdf
https://orca.cardiff.ac.uk/id/eprint/151981/1/IPOL_STU(2022)733965_EN.pdf