Zobrazeno 1 - 10
of 33
pro vyhledávání: '"Bassama, Joseph"'
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2024, Vol. 54, Issue 8, pp. 1383-1395.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-01-2024-0021
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports February 2024 25
Autor:
Bassama, Joseph
L'acrylamide, connu comme étant une molécule cancérigène, apparait lors de traitement thermique à haute température (>120°C) d'aliments riches en asparagine et en sucre. La friture profonde génère ce composé à des teneurs proche de 0,44 pp
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2011MON20010
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering August 2020 279
Autor:
Fardet, Anthony *, Rock, Edmond, Bassama, Joseph, Bohuon, Philippe, Prabhasankar, Pichan, Monteiro, Carlos, Moubarac, Jean-Claude, Achir, Nawel
Publikováno v:
In Advances in Nutrition November 2015 6(6):629-638
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2015 149:204-213
Autor:
Mané, Ibrahima1 (AUTHOR), Bassama, Joseph1 (AUTHOR) joseph.bassama@ugb.edu.sn, Ndong, Moussa1 (AUTHOR), Mestres, Christian2,3 (AUTHOR), Diedhiou, Papa Madiallacké1 (AUTHOR), Fliedel, Geneviève2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Mar2021, Vol. 9 Issue 3, p1614-1624. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering November 2012 113(1):156-166
Publikováno v:
Food and Nutrition Sciences
The Adansonia digitate L. known as Baobab is the only species present in West Africa and grows wild. All parts of the plant are used by humans. In Senegal, baobab pulp is widely consumed; it is used as raw material in small and medium enterprises (SM