Zobrazeno 1 - 10
of 20 283
pro vyhledávání: '"Bass D"'
Autor:
Kelly, Michelle1 (AUTHOR) Michelle.Kelly@Newcastle.edu.au, McDonald, Skye2 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Clinical & Experimental Neuropsychology. Mar2020, Vol. 42 Issue 2, p185-198. 14p. 1 Color Photograph, 6 Charts, 1 Graph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francesca Tulli, José M. Moreno-Rojas, Concetta Maria Messina, Angela Trocino, Gerolamo Xiccato, José M. Muñoz-Redondo, Andrea Santulli, Emilio Tibaldi
Publikováno v:
Animals, Vol 10, Iss 11, p 2042 (2020)
This study aimed to determine whether isotopic ratio mass spectrometry (IRMS) can discriminate farmed European sea bass according to different farming systems and geographic origins. Dicentrarchus labrax of commercial size from three different rearin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3c0d1ac5fa204cd2ad8792418bef1db2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skye McDonald, Michelle Kelly
Publikováno v:
Journal of Clinical and Experimental Neuropsychology. 42:185-198
It is well established that people with a diagnosis of dementia can experience impaired social cognition. This study aimed to develop a new screening test for assessing social cognition impairments in dementia and to examine its convergent and constr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 2, Iss 1S, Pp 613-615 (2011)
Previuos investigations have shown wheat gluten meal (WGM) to be a promising candidate ingredient to replace fish meal (FM) in sea bass diets, based on its high crude protein content and biavailability and the absence of antinutritional factors in th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d42f163bda61424983e0af29cf56992d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.