Zobrazeno 1 - 10
of 159
pro vyhledávání: '"Basit, Z."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Nureen Z; Institute of Molecular Biology and Biotechnology, The University of Lahore, Defense Road Lahore, Punjab, Pakistan. iwockd@gmail.com., Basit Z, Musarat I, Ayesha R, Falk S, Yumna F, Abid S, Aziz T, Ghani M, Metab A, Albakeiri TH, Abdullah FA
Publikováno v:
European review for medical and pharmacological sciences [Eur Rev Med Pharmacol Sci] 2023 Nov; Vol. 27 (21), pp. 10563-10568.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Qureshi, H., Anwar, T., Habib, N., Ali, Q., Haider, M. Z., Yasmin, S., Munazir, M., Basit, Z., Waseem, M.
Publikováno v:
Brazilian Journal of Biology; 2021, Vol. 81 Issue 1, p83-91, 9p
Autor:
Zahra, Nureen1 (AUTHOR), Mushtaq, Iqra1 (AUTHOR), Rehman, Abdul1 (AUTHOR), Fatima, Saher1 (AUTHOR), Khalid, Areej1 (AUTHOR), Sarwar, Abid2 (AUTHOR), Ullah, Najeeb2 (AUTHOR), Aziz, Tariq3 (AUTHOR), Alhomrani, Majid4 (AUTHOR), Alsanie, Walaa F.4 (AUTHOR), Alamri, Abdulhakeem S.4 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 4, p1-16. 16p.
Autor:
Roberge, Gabrielle1 (AUTHOR) handa.ira_tanya@uqam.ca, Handa, Ira Tanya1,2 (AUTHOR) tristan.juette@umontreal.ca, Juette, Tristan2,3 (AUTHOR), Kneeshaw, Daniel1,2 (AUTHOR) roberge.gabrielle.2@uqam.ca
Publikováno v:
Diversity (14242818). Sep2024, Vol. 16 Issue 9, p584. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ahmad, Bashir1 (AUTHOR), Khan, Ayaz Ali2 (AUTHOR), Rehman, Maqsood Ur3 (AUTHOR), Abdullah (AUTHOR), Siraj, Muhammad4 (AUTHOR), Ali, Akbar5 (AUTHOR), Sarwar, Abid6 (AUTHOR), Naseeb, Jasra6 (AUTHOR), Alasmari, Abdullah F.7 (AUTHOR)
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2024, Vol. 36 Issue 2, p1-10. 10p.