Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"Basile, Teodora"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Forleo, Lucia Rosaria, Basile, Teodora, Suriano, Bruna, Maggiolini, Flavia Angela Maria, D'Amico, Margherita, Cardone, Maria Francesca, Velasco, Riccardo, Bergamini, Carlo
Publikováno v:
Horticulturae; Oct2024, Vol. 10 Issue 10, p1038, 11p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Antonacci Donato, Velenosi Matteo, Rocco Perniola, Basile Teodora, Forleo Lucia Rosaria, Marsico Antonio Domenico, Bergamini Carlo, Cardone Maria Francesca
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 9, p 04010 (2017)
Monomeric and polymeric flavan-3-ols (proanthocyanidins) content in grapes is higher in seeds compared to berry skins. Monomeric flavan-3-ols are more astringent, however, they can combine with other monomer, with anthocyanins and with mannoproteins
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0e618a86dd414672a5267bda2acf0689
Autor:
Cellamare, Saverio, Stefanachi, Angela, Stolfa, Diana A., Basile, Teodora, Catto, Marco, Campagna, Francesco, Sotelo, Eddy, Acquafredda, Pasquale, Carotti, Angelo
Publikováno v:
In Bioorganic & Medicinal Chemistry 2008 16(9):4810-4822
Autor:
Basile, Teodora1, Alba, Vittorio1 vittorio.alba@crea.gov.it, Suriano, Serafino1, Savino, Michele1, Tarricone, Luigi1
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Jan2018, Vol. 42 Issue 1, pn/a-1. 8p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.