Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Basara O"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gorzelany Józef, Basara Oskar, Zardzewiały Miłosz, Pluta Stanisław, Seliga Łukasz, Belcar Justyna, Kuźniar Piotr
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 28, Iss 1, Pp 21-32 (2024)
Ozonation is an effective method of post-harvest preservation and reducing the loss of health-promoting compounds such as phenolic compounds during storage. Fruits of highbush blueberry (Vaccinium corymbosum L.) have strong antioxidant properties, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6c484241ff7449a8afc09be59af67dcc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology, Vol 26, Iss 2, Pp 183-194 (2022)
During storage, sea-buckthorn berries which are a valuable source of bioactive compounds, gradually lose their optimum mechanical properties and chemical characteristics. Mechanical and chemical properties of sea-buckthorn berries were examined in fr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/76e55263bdc249e4b3590ed8b4b364aa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.