Zobrazeno 1 - 10
of 152
pro vyhledávání: '"Baruzzi, Federico"'
Autor:
Pinto, Loris1 (AUTHOR) loris.pinto@ispa.cnr.it, Baruzzi, Federico1 (AUTHOR) federico.baruzzi@ispa.cnr.it, Terzano, Roberto2 (AUTHOR) roberto.terzano@uniba.it, Busto, Francesco3,4 (AUTHOR) francesco.busto@uniba.it, Marzulli, Alessia1 (AUTHOR) alessia.marzulli@ispa.cnr.it, Magno, Carmela5 (AUTHOR) carmela.magno@vibac.it, Cometa, Stefania6 (AUTHOR) stefania.cometa@jaber.it, De Giglio, Elvira3,4 (AUTHOR) stefania.cometa@jaber.it
Publikováno v:
Molecules. Aug2024, Vol. 29 Issue 15, p3607. 22p.
Autor:
Cometa, Stefania, Bonifacio, Maria A., Bellissimo, Annalisa, Pinto, Loris, Petrella, Andrea, De Vietro, Nicoletta, Iannaccone, Giuseppe, Baruzzi, Federico, De Giglio, Elvira
Publikováno v:
In Heliyon May 2022 8(5)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Pinto, Loris *, Bonifacio, Maria Addolorata, De Giglio, Elvira, Santovito, Elisa, Cometa, Stefania, Bevilacqua, Antonio, Baruzzi, Federico
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life June 2021 28
Publikováno v:
Antibiotics (2079-6382); Apr2024, Vol. 13 Issue 4, p371, 15p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Baruzzi, Federico, Grieco, Francesco, Giordano, Luca, Rampino, Patrizia, Capozzi, Vittorio, Gerardi, Carmela
Publikováno v:
Journal of clinical gastroenterology 54 (2020): S19–S20.
info:cnr-pdr/source/autori:Baruzzi, Federico; Grieco, Francesco; Giordano, Luca; Rampino, Patrizia; Capozzi, Vittorio; Gerardi, Carmela/titolo:Prunus Mahaleb Fruit Fermentation for New Functional Foods and Beverages/doi:/rivista:Journal of clinical gastroenterology/anno:2020/pagina_da:S19/pagina_a:S20/intervallo_pagine:S19–S20/volume:54
info:cnr-pdr/source/autori:Baruzzi, Federico; Grieco, Francesco; Giordano, Luca; Rampino, Patrizia; Capozzi, Vittorio; Gerardi, Carmela/titolo:Prunus Mahaleb Fruit Fermentation for New Functional Foods and Beverages/doi:/rivista:Journal of clinical gastroenterology/anno:2020/pagina_da:S19/pagina_a:S20/intervallo_pagine:S19–S20/volume:54
Objective: Prunus mahaleb (P. mahaleb) is a deciduous tree native to Mediterranean region, resistant to dry climate and several diseases. P. mahaleb fruits are small, highly pigmented drupes representing a new source of bioactive compounds, above all
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::3c44940ccfc306f09ca3eb0ff2ba33c2
https://hdl.handle.net/11587/441493
https://hdl.handle.net/11587/441493